Koeltechnische servicekit tegen actieprijs 

Deze maand wil KTC een paar belangrijke artikelen onder de aandacht brengen. Zoals het Onebox gasdetectiesysteem voor stookruimtes en een servicekit voor de koeltechnische monteur. Die laatste tegen een leuke actieprijs!


Onebox gasdetectiesysteem

Het Onebox gasdetectiesysteem heeft alle benodigdheden in één doos. We bieden het compleet aan met opstart na installatie en voor een vaste scherpe prijs. Dit systeem wordt onder andere gebruikt in stookruimtes.

Het Onebox gasdetectiesysteem bestaat uit een compacte centrale, 2 gasdetectoren voor aardgas, (CH4) plafondmontage, en een flitsersirene om een gasalarm te signaleren (optioneel is een extra signaalgever leverbaar). De OneBox centrale is voorzien van een stuursignaal om de gasklep te sluiten in geval van een gasalarm. Meer informatie vindt u op onze website.

In het geval van een stookruimte met een speciale eis voor explosieveilige apparatuur, adviseren wij u graag voor een maatwerkoplossing.

Meer Onebox informatie vindt u in onze PDF

 

Koeltechnische servicekit tegen actieprijs

Voor de koeltechnische monteur hebben wij een complete servicekit samengesteld, zodat uw monteur altijd kan doorwerken op de locatie en geen kostbare tijd kwijt is aan het halen van serviceonderdelen tijdens werkzaamheden.


Set inhoud:
standaard slangen set, pakkingen voor 3/8", adapter reparatie set, service reparatiekit, schraderventiel verwijderaar, 2 stuks controle kleppen, vacuümpomp- olie.

van € 364

 
 
                  € 250